navarrete
Door: aena
29 Mei 2013 | Spanje, Navarrete
Vandaag best wel een zware bergetappe die niet helemaal in het boekje was beschreven. Dus een verrassing,maar ja dat heb nu eenmaal in het leven. We zijn door Logrono gefietst een mooiere stad dan de heksenketel van Pamplona. Er stond behoorlijk wat noordwestenwind die we grotendeels tegen hadden,met als variatie soms beetje regen. Het is naar Spaanse begrippen koud. De Spanjaard zegt drie maanden winter en negen maanden hel.
Gisteren hebben we Hagenaars ontmoet , vader en zoon, zijwilde vandaag een lange toch van 100 km maken, volgens ons zijn ze niet zo ver gekomen,we kwamen ze tegen omstreeks 12 uur en ze moesten nog inkopen doen in Logrono, dus een beetje Haagse bluf.
Iedereen groet onderweg met Bon Camino,een grote familie lijkt het wel.
Groeten
AenA
29 Mei 2013 - 18:47
Eugene Wiss:
Hoi Albert en Annie, jullie gaan goed hè? Op Google earth is het nog maar een stukje.... Hoe zitten jullie eigenlijk op schema? Voor of achter? Hoeveel kilometer is het nog?
Zo zie je maar dat Schalkwijkse nuchterheid meer oplegt dan Haagse Bluf. Nog een nieuwtje uit Houten: Wouter de Jong is voorgedragen als de nieuwe burgemeester.
Nou succes maar weer met de komende etappes en ik ga jullie volgen vanaf mijn huisadres ipv de Hoogstraat..
Groetjes, Eugene -
30 Mei 2013 - 08:00
Kick Van Koningsbrugge:
Olla luitjes,
Ik lees jullie verslag met veel belangstelling. Wat jammer dat het weer zo tegen zit. Maar, hoe raar het ook klinkt, voor mij een feest der herkenning. Nog een week of twee en dan zullen jullie je einddoel wel bereikt hebben. Geniet van de overweldigende natuur en van de mooie momenten die je ongetwijfeld nog mee zult maken. Ik wens jullie een droge, zonnige, en windstille maar vooral inspirerende verdere reis toe.
Buen camino,
Kick
31 Mei 2013 - 16:21
Maaike Van De Ruit:
Beste Albert en Annie,
Wat een prestatie zeg! Jullie zijn goed bezig!
Jammer dat het weer niet helemaal mee zat/ zit, maar ook dat hoort er allemaal bij.
Ik hoop wel dat jullie optimaal genieten van de tocht en alle bijzonderheden daar omheen.
Jullie komen zeker met een mooi verhaal weer thuis!
Succes met de kilometers maar ook vooral van genieten.
Ook al is het op dat moment even afzien, later kijk je er met veel plezier naar terug!
Groetjes, Maaike