Burgos - Reisverslag uit Burgos, Spanje van aenasantiago - WaarBenJij.nu Burgos - Reisverslag uit Burgos, Spanje van aenasantiago - WaarBenJij.nu

Burgos

Door: AenA

Blijf op de hoogte en volg

31 Mei 2013 | Spanje, Burgos

Hoi Allemaal,

Gisteren een saaie ,koude en regenachtige route gefietst, met enkele klimmem tot 825 meter. totdat we in de auberge in Beldorado aankwamen. We kregen een zespersoonskamer, waar een Iers echtpaaar en een Nederlandse, lopers al aanwezig waren. We hebben gezellig samen met hen gegeten in het restaurant van de auberge, waar we van de pelgrimsmaaltijd genoten. Aan het einde met hele restaurant in alle talen volksliederen gezongen, waarbij het Iers echtepaar de gangmakers waren.

Vanmorgen vroeg weer op weg gegaan naar Burgos zo´n 65 km verderop. Daarbij veel wind en de temperatuur nauwelijks boven de 10 gragden uitgeweest. We fietsen bijna altijd met handschoenen en fietsschoentje aan, van wege de kou. We zijn inmiddels vandaag een aantal malen boven de 1000 meter geweest. Afgelopen middag in Burgos aangekomen, waar we overnachten in een auberge van de kerk midden in de stad. Daarna zijn we Burgos en de immens grote en prachtige kathedraal gaan bekijken. We hebben ons vergaapt aan de pracht en praal.

Zo meteen gaan we weer een heerlijk menu zoeken.

grt,
Aen A

• 31 Mei 2013 - 21:29

Gerri Van Bijlevelt:

Hallo Albert en Annie.
    Wat hebben jullie weer veel mee gemaakt,dat maak zo,n reis toch wel bijzonder. En ook al die mensen die jullie ontmoeten en de gesprekken die ontstaan allemaal heel leuk. Wat jammer dat het weer nog steeds tegen zit. Doe voorzichtig maar geniet er maar van, groeten Jan-Paul en Gerri

• 01 Juni 2013 - 11:09

Ben Van Der Werf:

Hoi Albert en Annie,

Lees jullie verhalen met veel plezier en moet daarbij denken aan de verhalen van mijn inmiddels overleden collega die naar Santaigo de la Compostella is gelopen. Ik herken daarin toch veel dingen, vooral de verhalen over het weer: regen, regen en nog eens regen... Het zit jullie niet mee hè? Kun je zien dat jullie echte kanjers zijn: ondanks de slechte weersomstandigheden toch gewoon door blijven gaan! Knap hoor!
    Joris maakt het trouwens goed. Wat wij er zo van meekrijgen staat hij zijn mannetje. Het zet zelfs de kliko's buiten!

Ben en Jolanda.