Cruz de ferro - Reisverslag uit Villafranca del Bierzo, Spanje van aenasantiago - WaarBenJij.nu Cruz de ferro - Reisverslag uit Villafranca del Bierzo, Spanje van aenasantiago - WaarBenJij.nu

Cruz de ferro

Blijf op de hoogte en volg

04 Juni 2013 | Spanje, Villafranca del Bierzo

Vandaag zijn we ook bij Cruz de ferro geweest , samen met Annie hebben we twee steentjes die we vanuit Nederland hadden meegenomen. Het is gebruikelijk, om daar je zorgen achter te laten die je met je meedraagt. Voor veel mensen en ook voor ons was dat een emotioneel moment.
Een foto is bijgevoegd.

Grt
AenA

• 05 Juni 2013 - 08:46

Frank Van Rijn:

Hallo Annie en Albert,

Het blijft indrukwekkend wat jullie aan het doen zijn. Zeker als je de afgelegde afstand op de plattegrond ziet. Ik wens jullie nog heel veel succes en plezier in de staart van jullie tocht.

Groet,

Frank

• 05 Juni 2013 - 10:02

Anja En Felix Klein:

Hallo jongelui ,

We hebben veel respekt voor jullie uithoudingsvermogen , vooral ook gezien de tot voor kort belabberde weersomstandigheden ..... ; mogelijk zijn jullie , nu de temperaturen oplopen , wel blij met de bewolking die we gisteren op de radarplaatjes zagen juist in 't gebied waar jullie fietsen ? Als er maar géén neerslag meer uitkomt ....
    En nog maar een paar honderd kilometer tot jullie ( voorlopige ) doel , veel plezier gewenst met deze laatste loodjes ! Overigens kenden wij 't Cruz de Ferro uit een t.v. documentaire , en we kunnen ons goed de emotie voorstellen die daar heerst .... , en de blijdschap dat jullie beiden deze pelgrimstocht bijna hebben afgesloten zonder gezondheidsproblemen ,, vooral Albert natuurlijk .

We kijken uit naar de voortzetting van jullie reisverslag ,
    Anja