Santiago 2
Door: AenA
11 Juni 2013 | Spanje, Fisterra
Zondagavond kwamen bij toeval of niet, oude bekenden van onderweg tegen in het restaurant waar we al een paar keer hadden gegeten. We waren enigzins verbaasd , omdat ze ons allemaal onderweg voorbij reden. Het bleek dat wij toch als eerste waren aangekomen. Het doorfietsen vanwege de weersomstandigheden was daar debet aan.
Als eerste kwam de regenbroek die Albert verloren was ter sprake, het bleek dat de broek was gevonden door de Nederlanders, die al wisten dat de broek van ons was. Ze hadden de broek 4 dagen meegesjouwd in de hoop ons nog tegen te komen. Ze heeft de regdenbroek ook nog een deel van de Camino afgelegd. Ondertussen hadden we al een andere gekocht.
Maandag zijn we met de bus naar Fisisterre geweest. Vanaf Fisisterre is het nog het nog zo´n 4 km lopen naar de rots en de vuurtoren bij de Altantische oceaan. Voordat Columbus in 1492 Amerika ontdekte dacht men dit het einde van de wereld was. Men zag alleen maar water. Het heeft wel indruk op ons gemaakt. Vandaag is het de laatste dag in Santiago en kopen we enkle kleine dingetjes als herinnering.
Woensdag rijden we met de bus naar het vliegveld bij Porto in Portugal, waar we vandaar naar Nederland vliegen.
We willen jullie heel erg bedanken voor de reacties. Wij zijn ook erg blij en gelukkig dat we dit samen hebben kunnen doen.
Wij groeten jullie vanuit een regenachtig Santiogo, waar we net gehoord hebben dat het 220 dagen gemiddeld per jaar regent.
AenA
11 Juni 2013 - 11:34
Kick:
Goed gedaan Ik wens jullie een goede en voorspoedige thuiskomst en hoop jullie snel te spreken.
Kick -
11 Juni 2013 - 12:30
Marcha Wammes:
zijn jullie er al, hoe doen jullie dat toch. Ik hoop dat het alleen maar genieten is. Het is leuk dat jullie zo te volgen zijn. -
11 Juni 2013 - 15:33
Corrie Schotanus:
Hoi Albert en Annie,
Nu ook ik weer terug ben van vakantie heb ik net jullie verslag bij gelezen.Erg leuk om steeds te lezen wat jullie allemaal beleven. Het weer heeft niet altijd meegezeten. Wat zullen jullie genoten en afgezien hebben, maar het is volbracht. Nu mag je lekker nagenieten van deze reis en dat hebben jullie wel verdiend. Voor straks een voorspoedige terug reis en tot op kantoor.
Groet Corrie