Naar Haarlem startpunt van de st. Jacobsroute
Door: aenasantiago
13 April 2013 | Nederland, Haarlem
Daarna zijn we naar de st. Bavokerk om de Markt geweest voor een bezichtiging en we kregen daar een stempel in het pelgrimspaspoort. Na dit bezoek aan deze prachtige kerk zijn we doorgefietst naar het st. Jacobsgasthuis waar de st. Jacobsroute officieel begint. Daar kregen we een rondleiding en de eerste "officiële" stempel.
Zaterdag 13 april 2013 zijn we weer teruggefietst naar Houten
23 April 2013 - 19:13
Els Koch:
Nadat je vanmiddag je blog bekend hebt gemaakt op het werk ben ik natuurlijk thuis gaan kijken. Ik ga jullie volgen.
Leuk dat je al een start gemaakt hebt met een rit naar mijn geboorteplaats.
Ik wens jullie een inspirerende reis, die een cesuur zal vormen tussen een moeilijke periode en de mooie rest van het leven. -
02 Mei 2013 - 07:04
Kick:
De juiste plaats om een goede start te maken.
Bon Camino.
Kick -
02 Mei 2013 - 22:22
Mareille:
Heel veel plezier met de voorbereidingen. Het aftellen is begonnen. -
06 Mei 2013 - 10:16
Johan En Betsy Breedijk:
Beste Albert en Annie,
Wij wensen jullie een mooie en inspirende tocht toe.
Groetjes Johan en Betsy Breedijk -
06 Mei 2013 - 20:41
Willemiek Slits:
Nog maar heel even en dan beginnen jullie aan de mooie trip! Wat zal dat een avontuur worden, om nooit meer te vergeten!!
Heel veel succes.
Willemiek, Bas en Hessel -
06 Mei 2013 - 21:49
De Graafjes:
Mooi dat we alles straks kunnen volgen. Van de week komen we nog even gedag zeggen. Alvast een hele mooie tijd toegewenst.
groetjes fam de Graaf -
07 Mei 2013 - 14:08
Ben En Marian:
Heel leuk. We gaan jullie op de voet volgen. Natuurlijk bellen we nog even voor jullie vertrekken. Alvast een hele mooie reis gewenst.
Groetjes Ben, Marian, Lieke, Jolijn en Rosan.
08 Mei 2013 - 11:52
Corrie Schotanus:
Albert en Annie heel fietsplezier met deze mooie tocht. Ik ga jullie zeker volgen. Geniet van al het mooie wat je ziet en meemaakt straks.
Groet Corrie -
08 Mei 2013 - 16:27
Anja Van Renswou:
Hallo Annie,
Nu is het bijna zover. Nog een nachtje......
Heel veel succes en geniet van deze bijzondere reis.
Ik ga jullie zeker volgen :-)
Veel groeten, Anja