Vertrek
Door: aena
08 Mei 2013 | Nederland, Haarlem
Vanavond afscheid nemen van de familie en hopenlijk nog een goed nachtje slapen in ons eigen bed. Morgen maar zien waar we terecht komen en dat dan nog ongeveer zes weken zo. Maar we zijn er klaar voor en hebben er erg veel zin in.
Morgen om 8 uur willen we vertrekken richting Breda.
A en A
08 Mei 2013 - 23:07
Eugene:
Hoi Albert en Annie,
Nog net voor vertrek wil ik jullie een prachtige reis toewensen. Met mooie ontmoetingen, weinig regen, geen lekke banden en vooral wind uit het noorden :) In ieder geval dat het mag worden wat jullie ervan verwachten.
Overigens heb ik gisteren goede uitslagen gekregen van een PETscan van maandag. Dat geeft de burger weer moed.
Ik ga jullie volgen!
En nou wegwezen!
Veel plezier, Eugene -
09 Mei 2013 - 16:05
Ben En Jolanda:
Hoi Albert en Annie,
Werd vanmorgen om tien voor 8 wakker en schoot uit mijn bed om jullie uit te zwaaien. Jullie bleken rapper dan ik had gedacht. Daarom zwaaiden we maar uit ons raam. Stond nog in mijn onderbroek... Wij wensen jullie een hele goede reis toe. Geniet ervan en kom tot jezelf, want dat schijnt bij echte pelgrims te horen!
Wij blijven jullie volgen!
Ben en Jolanda. -
09 Mei 2013 - 21:51
Nicolet:
Ha Annie en Albert,
De kop is eraf, mooi weer bij de start, hopelijk iets minder wind voor de komende dagen.
Ik wens jullie een mooie reis, geniet ervan en geniet van elkaar!
Foto ziet er strak uit!
Lieve groet Nicolet