Voorbereidingen
Door: aenasantiago
11 April 2013 | Nederland, Houten
Gaandeweg werd het idee steeds concreter. In 2012 leek het er even op dat het niet door zou kunnen gaan, maar gelukkig hebben wij allebei weer de energie en conditie om aan deze tocht te beginnen.
16 maart 2013 hebben wij op de voorjaarsbijeenkomst van het Jacobs genootschap in Delft workshops bezocht. Zo hebben wij informatie voor fietsers gekregen en aanvullende tips over het gebruik van GPS. Duidelijk werd ook dat je je niet afhankelijk moet maken van moderne middelen en je dus ook de routeboekjes van Clemens Sweerman mee moet nemen om daar op terug te kunnen vallen, mocht de GPS om wat voor reden uitvalt. Wat wij al wisten is dat je een GPS niet vlak voor je vertrek moet aanschaffen, het gebruik van de GPS leer je niet op een achternamiddag.
Als afsluiting hebben we de toren van de Nieuwe Kerk op de Markt beklommen en hadden zo een mooi uitzicht over Delft en werden we, pelgrimgangers van 2013, uitgezongen door het koor met het Ultreia lied.
Kortom een leerzame en spirituele dag.
Donderdag 11 april 2013 hebben we onze voorbereidingen voor het grootste deel afgesloten. We hebben alle spullen die we denken nodig te hebben verzameld.
17 April 2013 - 21:34
Anja Van Renswou:
Nu doet de link het wel!!
Ga jullie volgen. Super leuk!
Geniet van jullie tocht.
Groet, Anja van Renswou -
25 April 2013 - 13:49
Jeroen Pater:
Geef jullie ogen onderweg de kost, geniet met volle teugen en kom weer heelhuids terug. Alle succes!