Poitiers - Reisverslag uit Poitiers, Frankrijk van aenasantiago - WaarBenJij.nu Poitiers - Reisverslag uit Poitiers, Frankrijk van aenasantiago - WaarBenJij.nu

Poitiers

Door: aena

Blijf op de hoogte en volg

19 Mei 2013 | Frankrijk, Poitiers

Hoi allemaal.

Bedankt voor jullie leuke reacties, het doet ons goed dat jullie met ons meeleven, want het leven van een pelgrim gaat niet altijd over rozen.
Hoe goed je je reis ook voorbereid, dsn nog kom je onderweg andere dingen tegen.
Een paar dagen geleden kwamen wij erachter,dst we een te kleine casette op onze fietsen hadden, zodat we erg hard moeten trappen om de berg op te komen.
Op zoek naar een fietsenmaker, deze zijn te vinden als een naald in de hooiberg.
Maar die zelfde dag toch een fietsen maker gevondem, en wat denk je hij dad de goede casette voor ons, maar helaas maar eentje, deze zit nu op de fiets van Annie.
Die dag hebben we nog verder gezocht naar fietsenmakers, maar niets meer gevonden.
Dinsdag maar weer verder zoeken, hier is het gelukkig vrij vlak.
Vandaag naar Poitiers, weer in de stromende regen, wij hadden enn mooi pinksterweekend verwacht, masr helaas het ziet er naar uit dat het woensdag wat beter gaat worden.
Het blijft maar regenen, vsnmorgen hadden we al besloten om naar een jeugdherberg te gaan in Poitiers.
Daar zitten we nu en we kunnen gelukkig onze kleding weer drogen, want alles wordt nat.
Tot overmaat van ramp is vanmiddag de standaard vam Alberts fiets afgebroken, we moeten nu echt een goede fietsenmaker vinden en een regenbroek.
We genieten samen nog steeds van de tocht, ondanks deze kleine tegenslagen.
Jammer dat we weinig foto's kunnen maken vanwege dit slechte weer.

Groetjes aena

• 20 Mei 2013 - 10:44

Jolanda:

Hallo Albert en Annie,
    Jammer dat het weer niet meewerkt. Gisteren 1e Pinksterdag was het hier mooi weer. Nu miezert het voor de afwisseling. Hopelijk worden jullie fietsproblemen gauw opgelost en gaat het zonnetje weer gauw schijnen. Een goede reis gewenst!!
    Jolanda.

• 20 Mei 2013 - 14:53

Trudy Heidt:

Hoi Annie en Albert

Wat een onderneming en sportiviteit! petje af.
    Leuk om jullie te volgen.
    GROETEN Trudy

• 20 Mei 2013 - 19:06

Mareille:

Dag Albert en Annie,

net even wat achterstand ingehaald met het lezen van jullie reisverslagen. Leuk om te lezen en wat een pech hebben jullie met het weer. Heb veel aan jullie reis moeten denken. Zelf op Hemelvaartsdag vanuit Roermond vertrokken voor de eerste 4 dagen van de Rome route en gelukkig de eerste 2 dagen goed weer gehad maar daarna bleef het regenen. De 24e vertrek ik definitief voor mijn tochtje.

Dapper dat jullie zo doorfietsen maar het doel is ook geweldig en zo samen fietsend kunnen jullie heel veel aan. Geniet van de tocht, van alle mooie ontmoetingen en vooral van de zon die ook nog gaat komen maar eigenlijk schijnt hij al, toch!

groetjes,
    Mareille

• 20 Mei 2013 - 22:55

Johan En Wilma:

Hallo Annie en Albert,

Vanavond even jullie reisverhalen weer gelezen en als ik dan lees wat jullie allemaal meemaken dan heb ik ontzettend veel bewondering voor jullie. Wij hier zitten allemaal te zeuren over het slechte weer wat we hebben maar we zitten wel lekker warm binnen met de verwarming aan! En dan ook nog de pech met de fietsen, we hopen dat jullie snel een fietsenmaker vinden. Ik vind het zo knap wat jullie doen, echt geweldig!!!
    We wensen jullie een hele goede reis en hopen echt van harte dat het beter weer gaat worden en het zonnetje gaat schijnen, want jullie verdienen het!!

Groetjes Johan en Wilma

• 22 Mei 2013 - 09:05

Luc:

Ha Albert!

Bijzaak natuulijk, zo'n standaard, in verhouding tot de andere zaken in het leven, maar wel onhandig. Het is in ieder geval wel een echte pelgrimstocht zo, me de nodige ontberingen. Het maakt ons, en jullie ook neem ik aan, extra trots.

Luc