bonneval - Reisverslag uit Bonneval, Frankrijk van aenasantiago - WaarBenJij.nu bonneval - Reisverslag uit Bonneval, Frankrijk van aenasantiago - WaarBenJij.nu

bonneval

Door: aena

Blijf op de hoogte en volg

16 Mei 2013 | Frankrijk, Bonneval

Beste allemaal
Vandaag weer wifi beschikbaar dus we zijn weer in de luvht.
We zijn nu 780 km van huis, gelukkig vandaag minder wind,zonnig en droog.
De dorpjes zijn nog sterds leeg, af en toe roept iemand die buiten is " bon camino". We henneb al veel mede pelgrimo's ontmoet,met allemaal andere verhalen,zowel uit nederland als uit Belgie. Het saaie lanschap van noord Frankrijk begint plaats te maken,voor meer afwisselend llandschap. Alles was geel van de koolzaad velden. In plaats van energie voor de mens,tarwe,,wordt er nu energie verbouwd voor het ijzerenpaard.
Vandaag door Chartres gegaan de kathedraal bekeken en een stempel gehaald.
We overnachten bijna elke nacht in onze tent.de campings zijn niet overal even schoon, maar we behelpen ons, zoals een goed pelgrimbetaamd.
Met ons gaat het verder goed. We hebben er nog erg veel zin in en genieten elke dag
Bedankt voor alle leuke reacties,we lezen ze met veel plezier.

Groetjes en tot de volgende wifi aena

• 16 Mei 2013 - 21:27

Betsy Breedijk:

Hallo Albert en Annie,

Gelukkig hadden jullie het wel droog vandaag want hier heeft het de hele dag geregend.
    Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat en geniet er maar lekker van.

Groeten Johan en Betsy.

• 16 Mei 2013 - 22:23

Ben En Marian:

Goed te lezen dat het weer nu mee zit. hier heeft hdt gewoon de hele dag geregend. Dus wij zijn jaloers. Jeetje en nu al zovrr van huis. Knap hoor. Groetjes uit lieshout.

• 17 Mei 2013 - 00:49

Tiny Slits:

zei toch dat je richting de zon fietst.
    Jullie schieten wel goed op met al 780 km in de benen in 7 dagen.
    Kei goed.

Ga zo door.

• 17 Mei 2013 - 09:09

Marcha Wammes:

wat ver zijn jullie al, leuk om dit mee te krijgen. Hopelijk niet teveel regen onderweg want hier regent het bijna constant. Niet te hard fietsen anders zijn jullie er al zo snel. gr marcha

• 17 Mei 2013 - 10:39

Ron Groene:

Ik had begrepen dat jullie het rustig aan zouden doen (gemiddelde van bij 100km p/d :))? Leuk om te lezen dat jullie al zover zijn gekomen. Toch een beetje jaloers dat wij hier met slecht weer op het werk zitten en jullie in het mooie Frankrijk op de fiets, nog een paar weekjes en dan mag ik het zelf gelukkig ervaren. Zijn de beentjes al een beetje moe, of hebben jullie daar geen last van? Geniet van de vrijheid en de tocht en nog veel plezier. Grt. Ron

• 17 Mei 2013 - 14:31

De Graafjes:

Zo te lezen hebben jullie aardig de vaart erin. Genieten jullie wel van de omgeving en het eten, met een glaasje wijn (want je zit in Frankrijk). Hopelijk zit het weer voor jullie een beetje mee, want hier is het huilen met de pet op.

Groetjes de Graafjes

• 17 Mei 2013 - 15:03

Frank Van Rijn:

Hoi Albert en Annie,
    Alle respect hoor, wat een enorme tocht. Fijn dat jullie zo genieten. Via de reisverslagen genieten we hier een beetje mee. Het lijkt me geweldig om met jullie snelheid van het franse landschap te kunnen genieten ipv met 120 km/h vanaf de tolweg. Nu het profiel waarschijnlijk al een beetje van de bandjes is verdwenen komt het goed uit dat het zonnetje bij jullie doorbreekt. Op naar de spaanse grens. Heel veel succes. Ik blijf jullie graag volgen.
    Groet,

Frank

• 18 Mei 2013 - 10:53

Boudewijn Steenpoorte:

Goed om te horen dat jullie al zo gelukkig gevorderd zijn. Meer kamperen dan b&b heeft wel de voordelen van onafhankelijk zijn, maar dat is toch anders dan jullie gepland hadden? Ik wens jullie een behouden reis toe en dat jullie jullie pelgrimsdoel mogen bereiken.

groet Boudewijn

• 18 Mei 2013 - 16:39

Jan Hendrikx:

Hoi Annie en Albert, het gaat goed, mooi op schema, misschien wel ietsjes voor op het schema.Ben je bang voor de bergen? Of zijn jullie van die berg-geiten, we horen het t.z.t. wel. Nou zet hem op daar, laat die Fransen maar eens een poepie ruiken. Symbolisch bedoeld natuurlijk.Het zijn leuke verslagen, die jullie sturen, ze lezen prettig. Heeeeel veeeeel plezier, en het aller beste. Vriendelijke groet, Jan

• 19 Mei 2013 - 08:27

Hans En Anne-marie:

Zo wat een vaart hebben jullie d'r in! Knap hoor.
    We hopen dat je lekker weer hebt en met een windje in de rug kunt fietsen, genietend van het landschap en elkaar. Goede reis en we volgen juliie!

• 19 Mei 2013 - 16:30

Jolanda:

Hallo Albert en Annie.
    Leuk om jullie ver slag te lezen en jullie te volgen. Lijkt me een hele ervaring. Geniet ervan We blijven jullie volgen. Een goede reis gewenst met een portie mooi weer erbij.
    Gr. Jolanda.